Jdi na obsah Jdi na menu
 


Historie

2014 - ALVAREZOVA DOBRODRUŽSTVÍ

"Na vědomost se dává, že byl nalezen deník legendárního dobrodruha Alvareze. Jedná se o popis jeho poslední výpravy do míst, kde kdysi bývalo území mocných Aztéků. Povídá se, že se na tomto území skrývá tolik bohatství, že je to pro jednoho člověka až příliš. Jen nejschopnější z nejschopnějších a nejrychlejší z nejrychlejších mohou tento deník rozluštit. Proto vydej se i TY s námi na dobrodružnou a nelehkou cestu za nesmírným bohatstvím."

Kukátko 2014

Kompletní fotogalerie (uživatelské jméno: bzuk, heslo: alvarez)

 

 2013 - ZA DEVATERO HORAMI...

... a devatero řekami... bylo nebylo, žil byl, ... a další začátky slýcháváme při vyprávění mnoha příběhů a dobrodružství. Pojeďte si proto s námi nejeden takový příběh zažít. Staneme se na chvíli tvůrci, herci, ale i nebojácnými zachránci některých známých či neznámých děl. A tak než nám zazvoní zvonec, užijeme si společně spoustu zajímavých her, zábavy a neopakovatelných zážitků...

KOMPLETNÍ FOTOGALERIE

POZDRAVY PRO RODIČE, POZDRAVY PRO RODIČE 2

PODĚKOVÁNÍ ZA DOBRŮTKU

TANEČNÍ SOUTĚŽ

KUKÁTKO 2013

 

2012 – VIKINGOVÉ

Moře se vzpíná a bouří, vítr napíná obrovské modrobílé plachty, čtyři válečné vikingské drakkary jakoby se vznášely nad hladinou... V dálce se rýsuje pevnina, která brzy bude patřit těmto loupeživým mořeplavcům. Ještě chvíli nám buďte severští bohové nakloněni, ať vše dobře dopadne, ať i nadále posvátným runovým písmem můžeme psáti: „odvážným je štěstí přáno“.
„Staň se i ty jedním z nás a zažij spoustu dobrodružství, napětí a radosti z vyhraných bojů spolu s námi.“


KOMPLETNÍ FOTOGALERIE  (pro přístup musíte zadat jméno a heslo dle následující hádanky)

 Zvukem čmeláčím mě pojmenovat smíš, zjeví se ti fotky, o kterých sníš, však neodkryjí se všem, pokud nevíš, kdo jsem." Váš severský dobyvatel ...

VIDEO NEBUŤ LABUŤ

KUKÁTKO 2012

 

2011 – CESTA KOLEM SVĚTA ZA 14 DNÍ

Přijměte výzvu na putování s Billy Frogem napříč všemi kontinenty. Tento gentrleman se vsadil se zástupci největších velmocí celého světa, že tuto cestu uskuteční za pouhých 14 dní. Přijeďte a pomozte mu vyšplhat se na Aifelovku, přeplavat hrůznou Amazonku, vykoupat se na plážích ostrova Křováků, dosáhnout Jižního pólu a protančit noc na karnevalu  v Rio de Janeiru.

 Fotoalbum 2011           Fotoalbum kompletní            

 

 Video  Nebuť labuť

 

2010 – ČARODĚJNÝ AMULET

Jako každý rok, tak i letos přišla nějaká změna. A kupodivu jich bylo několik najednou. Nejen že mezi naše řady vedoucí přišli noví členoví, tak na druhou stranu jsme se museli s některými rozloučit. Například oblíbený hlavní vedoucí Mažňák se rozhodl tentokrát tábor vynechat a předat své povinnosti Zuzce. Letošními nováčky mezi vedoucími byli: Maruška, Bára, Danča a Tomáš. Změny se týkaly i programu. Celotáborovka se od základu změnila a s tím přišly i nové hry.

Celotáborová hra letos byla ve znamení boje proti mocnému čaroději, jenž ovládl svojšínské hvozdy. Proto byli zvány všechny kouzelné bytosti, vítáni byli zejména půčíci, víly, trpaslíci a samozřejmě lidé. Celých 14 dní jsme bojovali proti zlým bytostem, někteří bojovali svými kouzly, jiný mocnými zbraněmi.  Nakonec se nám povedlo společně porazit mocného čaroděje, jenž ovládl tajemné Svojšínské hvozdy.

 Fotoalbum 2010             Fotoalbum kompletní               Video

 

 

2009 – PUTOVÁN PODMOŘSKÝM SVĚTEM

Tábor v roce 2009 se ve svojšínském údolí konal v termínu od 1. do 15 srpna. Tento rok přijela nově zdravotnice Jitka, která se musela opravdu otáčet, aby stihla nejen péči o svůj oddíl, ale také o marody, kterých nebylo málo. Dalším nováčkem pro tento rok byla Eliška, sestra Báry, která se ujala zlobivých kluků a perfektně to s nimi zvládla.

Celotáborová hra se týkala moře, ryb, potopených vraků a pokladů a různých podmořských příšer, které pro účastníky vymyslely nejedno překvapení. Putování mořským světem přineslo spoustu dobrodružství, her, zábavy i napětí. 14 táborových dní jsme prožívali s medůzami, vodními vílami, mořskou pannou, krakenem, Neptunem a jeho strážci. V průběhu se objevil i zlý kapitán Nemo, proti kterému jsme bojovali a nakonec i zvítězili.

Poprvé, nicméně s velkým ohlasem, byla letos na programu dne zařazena hra „Mágové a kouzelníci“, při které děti v různých skupinkách musely secvičit předepsaná zaklínadla a předvést je na jednom ze dvou stanovišť kouzelníkovi.

 Fotoalbum 2009

 

 

Předchozí roky, jichž se zúčastnila alespoň část z nás:

 

2008 – CESTA GALAXIEMI

 

2007 – TAJEMSTVÍ EGYPTSKÝCH PYRAMID

 

2006 – PIRÁTI Z KARIBIKU

 

2005 – STARÉ POVĚSTI ČESKÉ ANEB SVOJŠÍNSKÝ STŘEDOVĚK

 

 

 

2004 – CESTA NAPŘÍČ AMERIKOU

Fotoalbum 2004 - 2008